Fil. 4:13

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Alle dingen zijn mij mogelijk door Christus, Die mij kracht geeft. Fil. 4:13
Uit: Herziene Statenvertaling

Wie? Mij, ons

Wat? Alle dingen zijn mogelijk, de mogelijkheden zijn ongekend.

Waar? In vernederdering, in overvloed, in alles, in verzadigd te zijn als in honger te lijden, zowel in overvloed te hebben als in gebrek te lijden (vers 12)

Waarom? Omdat Christus ons kracht geeft.

Wanneer? Voorwaarde is dat we aangesloten zijn op DE krachtbron, de heilige Geest, dus dat we vervuld zijn met Hem.

Waarvoor? Zodat we bestand zijn tegen alles wat ons overkomt. We hoeven niet zwak te zijn en alles over ons heen te laten komen, door dezelfde kracht, die Jezus deed opstaan uit de dood en die in ons woont, (Rom. 8;11)kunnen we alles aan!

Waartoe? Voor de vervulling van de allereerste opdracht (Mat. 28:19) en de verkondiging en uitbreiding van Zijn Koninkrijk.

Gebed: Dank U, heilige Geest, dat U in mij bent en in mij woont en dat Uw overweldigende kracht door mij heen stroomt. ik bid U, dat U iedere blokkade om meer van U te ontvangen en te ervaren aanwijst, zodat ik die op kan ruimen, want ik weet, er is meer, altijd meer van Uw kracht, Uw Dynamis en ik wil meer, Heer, zodat ik de grote opdracht kan uitvoeren, mensen tot u mag leiden, zielen wegrukken voor de poorten van de hel en uw discipel kan zijn, in Jezus Naam, amen.

Ook iedere dag de Opfrissertje met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar ikwileen@Opfrisser.tk en je wordt toegevoegd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.