Openb. 3:11

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s
Ik kom spoedig. Houd vast aan wat u hebt, dan zal niemand u de lauwerkrans kunnen afnemen. — Openbaring 3:11

Wie? De gemeente van Fillipi en ook wij, die leven in de eindtijd.

Wat? Moeten vast houden aan wat we hebben. Fillipi had kleine kracht, maar het Woord bewaard en de Naam van Jezus niet verloochend.

Waar? In moeilijke tijden van verdrukkig, dus zeker in tijden zoals wij leven, waar het belijden van Jezus Naam (nog) nauwelijks consequenties heeft.

Waarom? Omdat de Here Jezus spoedig terug komt.

Wanneer? Dat weet niemand, de engelen niet, zelfs de Here Jezus niet toen Hij nog op aarde rondwandelde, dus zeker geen enkele dominee, predikant, voorganger of profeet. Wel zien wij aan de tekenen dat het steeds meer dichterbij komt. Maar eerst moet het getal van de heidenen vol zijn.

Waarvoor? Om het rijk van satan uiteindelijk te vernietigen en Zijn overwinning op te eisen.

Waartoe? Zodat God aan Zijn eer komt en Hij al Zijn kinderen uit het lijden verlost en Zijn Koninkrijk vestigt.

Gebed: Here Jezus, dank U wel voor Uw komst en dank U voor Uw wederkomst. Leer mij uit te zien naar Uw kkomst, maar wij bidden ook, voor allen die ons lief en dierbaar zijn en U nog niet kennen, dat U hen aanraakt en zij tot geloof zullen komen en niet verloren gaan. Geef ons ook een geopende deur en de kracht om Uw Woord te bewaren en Uw Naam niet te verloochenen en mensen te winnen voor U! Amen

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.