1Kor. 6:20

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

U bent gekocht en betaald, dus bewijs God eer met uw lichaam. — 1 Korintiers 6:20

Wie? Allen die de Here Jezus toebehoren, door Hem gered zijn, uit genade, door geloof.

Wat? Zijn gekocht en betaald, door zijn dierbaar bloed.

Waar? Aan het kruis van Golgotha, waar Gods Zoon zijn leven gaf voor een ieder die in Hem gelooft.

Waarom? Zodat wij, door ons geloof in Hem, toegang hebben tot de eeuwigheid, omdat Hij ons niet alleen kocht, maar ook betaalde. Hij zal ons dus niet terugsturen, het is geen postorderbedrijf.

Wanneer? Als we in Hem zijn gaan geloven, we onze zonden hebben beleden, ons leven aan Hem hebben gegeven. Wil je weten hoe? Neem dan met ons contact op. Als je dat gedaan hebt, heb je zekerheid van toegang tot het eeuwige leven. De enige zonde die je buitensluit is ongeloof.

Waarvoor? Zodat ons lichaam een tempel, woonplaats van de heilige Geest wordt, waar Hij dus woont en in ons werkt, met de gaven en de vrucht zichtbaar voor iedereen.

Waartoe? Om rein en heilig te leven voor Hem, maar als we gezondigd hebben, mogen we altijd weer terugkomen bij Hem en om vergeving vragen, want het bloed van Jezus reinigt van alle zonden!

Gebed: Dank U, Heer voor de zekerheid dat ik weet dat U mij gekocht heeft en betaald en dus Uw eigendom ben. Dank U, heilige Geest dat U in mij woont en werkt en dat ik de Vader en de Zoon mag verheerlijken met mijn lichaam.

Ookè iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.