1 Kor. 2:9

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Maar het is zoals geschreven staat: Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord, wat in geen mensenhart is opgekomen, dat heeft God bestemd voor wie hem liefheeft. — 1 Korintiers 2:9

Wie? Wie Hem liefheeft, dus U en jij als het goed is, toch?

Wat? Daarvoor heeft God zo iets moois bestemd, wat we zelfs niet eens voor kunnen stellen.

Waar? Dat is de hemel, het eeuwige leven, maar het begint al hier!

Waarom? Omdat dat, uit genade, de beloning is, voor allen die in Hem geloven,die zijn gewassen en gereinigd in het Bloed van Het Lam, Jezus Christus, de Zoon van God

Wanneer? Om dat te ontvangen, moeten we wel in Hem geloven, niet meer en ook niet minder.

Waarvoor? Omdat geloof het toegangskaartje is, wie in Hem gelooft, gaat niet verloren maar heeft eeuwig leven (Joh. 3:16)

Waartoe? Om straks eeuwig bij Hem te zijn in al Zijn glorie en Majesteit. hoe het er uit zal zien, geen flauw idee, maar dat het mooi en gaaf zal zijn en vol van Zijn heerlijkheid, dat staat vast, de vraag is alleen, heb je die zekerheid dat je daar naar toe gaat?

Gebed: Wat zal het geweldig zijn Heer, om U straks in al Uw heerlijkheid en majesteit te kunnen ontmoeten. Wat heerlijk ook, dat we daar nu al van mogen proeven, uit genade, door Uw Geest, die in ons woont en werkt. Ik bid dat mensen die nog worstelen met die zekerheid, vandaag die zekerheid zullen ontvangen, uit geloof, op grond van het volbrachte werk van de Here Jezus en Uw Woord. In Jezus Naam, amen.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.