Efeze 6:10

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Zoek uw kracht in de Heer, in de kracht van zijn macht. Trek de wapenrusting van God aan om stand te kunnen houden tegen de listen van de duivel. — Efeziers 6:10-11

Wie? Wij, christenen, die ons al of niet bewust zijn van de geestelijke strijd die om ons heen woedt.

Wat? Moeten onze kracht zoeken in de Heer en in de sterkte van Ziijn macht en de hele wapenrusting van God aandoen om stand te houden tegen de duivel.

Waar? In de geestelijke strijd waarmee de duivel ons lam probeert te leggen, zodat we niet vruchtbaar kus men zijn in het Koninkrijk.

Waarom? hij is als de dood voor geestvervulde, strijdbare christenen die zich bewust zijn van hun autoriteit in Christus.

Wanneer? Iedere morgen weer aantrekken, die wapenrusting, beter doe je hem ’s nachts ook niet uit.

Waarvoor? Omdat onze kracht, dat is de heilige Geest, in God, ja dus God zelf is. Wij kunnen met elkaar die strijd aangaan. Te vaak zien wij op mensen, maar we vechten niet tegen vlees en bloed. Ben je op de een of andere manier bezig met de uitbreiding van het Koninkrijk van God, wees dan niet verbaasd als er problemen komen, ga dan niet zitten jammeren of hang het aan de grote (Facebook) klok, maar strijd die strijd geestelijk!
Waartoe? met Hem zijn wij meer dan overwinnaars, maar dan moeten we
a) wel vechten

b) wel de wapens gebruiken die God ons geeft.

Gebed: Dank U, Heer, dat U ons niet onbeschermd de strijd instuurt, maar dat U gezorgd heeft voor een degelijke uitrusting. Dank U dat U ons in schakelt bij de uitbreiding en de komst van zus Koninkrijk, help ons om toch steeds meer het geestelijke te onderscheiden door Uw Geest, zodat we overwonnen kunnen in desterkte van Uw macht.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.