Jesaja 55:7

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Laat de goddeloze zijn slechte weg verlaten, laat de onrechtvaardige zijn snode plannen herzien. Laat hij terugkeren naar de HEER, die zich over hem zal ontfermen; laat hij terugkeren naar onze God, die hem ruimhartig zal vergeven.Jesaja 55:7

Wie? De goddeloze, hij of zij die niet in de Here God gelooft.

Wat? Wordt opgeroepen de slechte weg te verlaten, zijn snode plannen te herzien, terug te keren naar de Here, kortom: radicale bekering

Waar? Overal, deze boodschap mag altijd en overal klinken.

Waarom? Als de ongelovige dat doet, dan zal de Here zich over hem ontfermen en hem ruimhartig vergeven.

Wanneer? Voorwaarde is uiteraard wel bekering, breken met de zonde.

Waarvoor? Hieruit blijkt weer eens te meer Gods liefde voor zondaren. Door het offer van Jezus, staat de deur wagenwijd open voor een ieder die zich bekeert. Dat was al in de tijd van Jesaja, hoeveel te meer vandaag!

Waartoe? Omdat God het heil, de zegen voor de mens in petto heeft, liever dan het oordeel. Hij wil ruimhartig vergeven. En Hij heeft ons ervoor uitgekozen die boodschap uit te dragen en te vertellen. Ga ervoor!

Gebed: Dank U Vader, voor zo’n geweldig evangelie, voor zo’n geweldige liefde voor zondaren. Stort Uw passie voor de verlorenen toch ook in mijn hart uit zodat ik Uw liefdevolle boodschap mag brengen en mensen zich zullen bekeren. In Jezus Naam.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.