1 Thes.

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Want als wij geloven dat Jezus is gestorven en is opgestaan, moeten wij ook geloven dat God door Jezus de doden naar zich toe zal leiden, samen met Jezus zelf.1 Tessalonicenzen 4:14

Wie? Hen, die in Jezus ontslapen, gestorven zijn.

Wat? Zal God op dezelfde manier uit de dood opwekken, zoals Hij dat met Jezus heeft gedaan.

Waar? Uit het graf.

Waarom? Omdat leven in Gods plan is, niet de dood, daar heeft de mens voor gekozen. Maar Gods plan is eeuwig leven voor iedereen die in Hem gelooft.

Wanneer? Bij Jezus wederkomst. Dan zal Hij ons komen halen en iedereen krijgt een nieuw lichaam.

Waarvoor? Omdat ons oude lichaam is aangetast door de zonde, maar het nieuwe lichaam wat we bij de wederkomst zullen krijgen is volmaakt.

Waartoe? Om samen met hen die gestorven zijn in Jezus in alle heerlijkheid bij God te zijn en Hem eeuwig te loven en te prijzen in de nieuwe hemel en op de nieuwe aarde. Voorwaarde is dat we nu geloven dat Jezus aan het kruis is gestorven en zelf is opgestaan, voor onze zonden. Doe je dat?

Gebed: Wat een dag zal dat zijn, Here Jezus, als we U zien in al Uw glorie en luister. En we samen met al onze geliefden, die in U ontslapen zijn, U eeuwig zullen loven en prijzen. Ik bid, Heer, dat mijn geliefden, die U nu nog niet kennen, ook U zullen aannemen als hun Heiland en Verlosser, Opdat we straks samen in Uw heerlijk mogen zijn. In Jezus Naam !

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.