Altijd kunnen vragen om hulp

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Laten we dus zonder schroom naderen tot de troon van de Genadige, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden.Hebreeen 4:16

Wie? Wie, die in de Here Jezus geloven en daardoor Gods kinderen zijn.

Wat? Mogen, zonder schroom, altijd naderen tot Gods troon, zonder angst, schuld of schaamte.

Waar? Tot de troon van God, waar Jezus zich aan de rechterhand bevindt.

Waarom? De Here is Jezus is ons in alles gelijk geworden, ook Hij heeft aan verleidingen bloot gestaan, maar Hij heeft niet gezondigd.

Wanneer? Iedere dag weer opnieuw, ook al hebben we gezondigd en fluistert de boze in dat het nu niet meer kan, juist dan hebben we vergeving en hulp nodig.

Waarvoor? Om aan de verleidingen en verlokkingen van de wereld weerstand te kunnen bieden.

Waartoe? Om, met Gods hulp, een rein en onberispelijk mogelijk leven te leven, tot eer van God, omdat we Hem daarmee behagen.

Gebed: Vader, dank U wel, dat we altijd tot Uw troon mogen naderen, wat er ook is gebeurd, omdat U onze zonden vergeeft. dank U wel, Here Jezus, dat U weet hoe lastig het is in deze wereld om te leven volgens de principes van Uw Woord, dank U wel, heilige Geest, dat U in ons bent en ons sterk maakt om de boze en de verleidingen weerstand te bieden. Dank U voor U kracht. Geef mij er meer van, Heer.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.