Wat een kracht!

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Want in hem is de goddelijke volheid lichamelijk aanwezig, en omdat u één bent met hem, het hoofd van alle machten en krachten, bent ook u van die volheid vervuld.Kolossenzen 2:9-10

Wie? De goddelijke volheid

Wat? Is aanwezig, heeft er woning gemaakt

Waar? In de Here Jezus èn in ons, die in Hem geloven

Waarom? Jezus is de Zoon van God, dus God zelf, wanneer wij in Hem geloven en vervuld zijn met Zijn Geest, is diezelfde volheid in ons, omdat wij kinderen van God zijn. wat een kracht!

Wanneer? Wanneer we in Hem geloven en ons volledig toewijden, met Hem zijn begraven en opgestaan in de doop (vers12)en dus één zijn met Hem.

Waarvoor? Zodat ook wij macht en autoriteit hebben over alle machten en krachten.

Waartoe? Zodat wij de werken kunnen doen die Jezus deed en waartoe Hij ons geroepen heeft, opdat Gods Naam geëerd en geprezen wordt en mensen gered.

Gebed: Dank U, Vader in de hemel, dat U ervoor gekozen heeft om ons mensen te gebruiken en ons daarvoor vervult met Uw heilige Geest. Leer ons te beseffen dat U in ons woont, zodat we in autoriteit kunnen handelen en wandelen en Uw koninkrijk op aarde kunnen vestigen, tot eer van Uw Naam.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.