Ga de zegen binnen!

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Worden onze zonden mij te zwaar, u neemt weg wat wij misdeden. Gelukkig wie door u gekozen is en u mag naderen, hij mag wonen in uw voorhoven. Wij genieten het goede van uw huis, het heilige van uw tempel.Psalmen 65:4-5

Wie? De HERE God, de almachtige.

Wat? Neemt weg wat wij misdeden, kiest ons uit en laat ons genieten van zijn zegeningen, het goede van Zijn huis.

Waar? In Zijn tegenwoordigheid, in Zijn voorhoven,mwaar we alleen maar kunnen komen door het reinigende bloed van de Here JeUs.

Waarom? Omdat Hij mensen uitkiest, in principe alle mensen, want Hij wil niet dat iemand verloren gaat (2 Petr. 3:9) om in Zijn tegenwoordigheid te komen.

Wanneer? Hij neemt pas weg wat wij misdeden, als wij onze zonden belijden en ons ervan bekeren, door het offer van de Here Jezus. Ze hoeven ons niet te zwaar te worden, we moeten het meteen doen.

Waarvoor? Omdat Hij de straf gedragen heeft, door Zijn kruisdood. De straf die ons de vrede aanbrengt was op Hem ( Jes. 53)

Waartoe? Om al de zegeningen te kunnen ontvangen, om het goede van Zijn huis in bezit te kunnen nemen. We mogen ons dat toeeigenen op grond van het volbrachte werk op Golgotha, niet dat we er recht op hebben, het is en blijft genade. Maar omdat God het ons zo gunt. Accepteer het in geloof.

Gebed: Heer, ik kies ervoor om alles wat de Here Jezus vrijzette aan het kruis te accepteren als zegen voor mijn leven. Dank U voor Uw goedheid en genade, voor uw liefde voor mij. Amen

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.