Vertrouwen

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Ik stel mijn vertrouwen in de HEER, hoewel hij zich voor het volk van Jakob verborgen houdt; ik heb mijn hoop op hem gevestigd.Jesaja 8:17

Wie? Ik, in dit geval Jesaja, die leeft tussen een overspelig en losbandig volk, dat zijn heil zoekt in spiritisme en occultisme en waarin God nauwelijks meer een rol speelt, niet zo gek veel anders dan ons land op dit moment, dus.

Wat? Stel mijn vertrouwen in de Heer, op Hem heb ik mijn hoop gevestigd.

Waar? In iedere omstandigheid. Jezelf aan Hem toevertrouwen is onvoorwaardelijk.

Waarom? Omdat, als het erop aankomt, Hij de enige is die ècht te vertrouwen is.

Wanneer? Altijd, zelf al lijkt het alsof Hij niets doet, zich verborgen houdt, Hij is betrouwbaar.

Waarvoor? Omdat Zijn plannen voor ons leven beter zijn, dan wij ze zelf zouden kunnen bedenken.

Waartoe? We zullen steeds weer moeten leren om volledig op Hem te vertrouwen, dat verlost je van spanning, stress, uitzichtloosheid, hopeloosheid, kortom Hem volledig vertrouwen brengt je in de rust. Maar vertrouwen is vertrouwen, volledig!

Gebed: Heer, ik kies ervoor om U opnieuw volledig te vertrouwen en mijzelf volledig aan U toe te vertrouwen. U zorgt voor mij en voor allen die mij lief en dierbaar zijn. Ik vertrouw ze aan Uw hoede toe. Dank U, dat U betrouwbaar bent, volledig!

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.