Klop, klop!

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij.Openbaring 3:20

Wie? De Here Jezus, de Alpha en de Omega, het begin en het einde.

Wat? Staat voor de deur en klopt aan.

Waar? In de gemeente van Laodica. Een gemeente die lauw geworden was. Dus ook bij ons, als we lauw zijn geworden.

Waarom? Omdat Hij wil dat we in vuur en vlam voor Hem staan. Lauwheid kotst Hij uit!

Wanneer? Er kunnen ons zoveel dingen bezig houden, onze dagelijks rompslomp, zorgen etc. dat we onze eerste liefde vergeten. We moeten ons daarvan bekeren en weer helemaal verliefd op de Here Jezus worden. Hij is onze nummer één!

Waarvoor? Dan komt Hij binnen en zullen we samen eten, dat is gemeenschap hebben, een relatie. Gewoon heel liefdevol en intiem.

Waartoe? Om ons te koesteren in Zijn liefde, weten dat Hij van je houdt, dat is toch geweldig? Dat wil je uitdragen, dat wil je laten zien. Kom weer in vuur en vlam voor Hem!

Gebed: Here Jezus, ik belijd U mijn lauwheid en laksheid in veel dingen. Ik kies ervoor om mij daarvan te bekeren. Zet mij weer in vuur en vlam door Uw Geest, maak mij weer verlíefd op U. Dank U dat U dat doet. Ik hou van U.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.