Verstoppertje spelen?

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Wie zijn fouten verbergt, zal geen voorspoed kennen, wie ze toegeeft en vermijdt, krijgt vergeving.Spreuken 28:13

Wie? Wie fouten maakt, zonde doet, dus alle mensen, iedereen.

Wat? Zullen geen voorspoed kennen als ze hun fouten verbergen, maar als we ze belijden ontvangen we vergeving.

Waar? Daar waar we ze belijden, aan de voet van het kruis.

Waarom? Onbeleden zonden gaan zitten etteren, kunnen een oorzaak van ziekte zijn, maar beleden zonden zijn vergeven zonden.

Wanneer? Het ligt dus aan onszelf, wat we ermee doen. Maar verandert je situatie, wordt die slechter, vraag dan aan de heilige Geest jou te openbaren waar dat aan ligt, zodat je eventuele zonden kunt belijden,

Waarvoor? Jacobus zegt: belijd elkaar uw zonden opdat gij genezing ontvangt. (JAC.5:16)

Waartoe? Willen we de zegen binnengaan, dan zullen we met de vloek van de zonde moeten afrekenen. Daarom is het goed ze te belijden, allereerst aan de Here God, maar het kan ook goed zijn om iemand in vertrouwen te nemen, die voor je kan bidden en je kan ondersteunen. We hebben elkaar nodig!

Gebed: Dank U, Vader, dat ik mag weten, dat wat de duivel ook zegt, ik altijd weer bij U mag komen om mijn zonden te belijden. Ik bid dat U mij laat zien waar er misschien nog verborgen zonden in mijn leven zijn, zodat ik die kan belijden en vergeving zal ontvangen. Reinig mij, Here Jezus met uw kostbare bloed.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.