Nooit tekort

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Mijn God zal uit de overvloed van zijn majesteit elk tekort van u aanvullen, door Christus Jezus.Filippenzen 4:19

Wie? Mijn God, JHWH Jireh, de God die voorziet.

Wat? Zal uit de overvloed van Zijn majesteit in al onze behoeften voorzien.

Waar? Hier in deze wereld, in het hier en nu.

Waarom? Omdat Hij van Zijn kinderen houdt en voor ze zorgt.

Wanneer? Wanneer wij in afhankelijkheid van Hem leven. En Hem ook voor ons laten zorgen. Maar ook als we niet alles voor onszelf willen houden, maar juist vrijgevig zijn.

Waarvoor? Dit hele stukje gaat over geld, geven en ontvangen, dus dan is dit ook niet geestelijk, maar materieel bedoeld. Het wil ons leren dat we op God kunnen vertrouwen.

Waartoe? Hij, die onze Vader is, wil dat het ons in elk opzicht welga, geestelijk, lichamelijk, materieel. Is dit nu het welvaartsevangelie? Nee, hoor, het Gods Woord. De God die in al onze noden wil voorzien. Laten we Hem dan ook niet voor de voeten lopen en in geloof uitzien naar wat Hij voor ons in petto heeft, uit genade, door de Here Jezus.

Gebed: Dank U, Vader, dat U in al mijn behoeften rijkelijk zal voorzien. Ik proclameer dat over mijn leven, in iedere situatie. Ik zie uit naar wat U gaat doen, want U bent de Voorziener! Ik prijs Uw grote Naam.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.