God heeft een Zoon

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Als iemand belijdt dat Jezus de Zoon van God is, blijft God in hem en blijft hij in God. Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God, en God blijft in hem.1 Johannes 4:15-16

Wie? Allen die belijden dat Jezus de Zoon van God is.

Wat? In hen blijft God en hij in God, geldt natuurlijk ook voor de zusters onder ons.

Waar? Dat kunnen we overal belijden. Onze God heeft een Zoon en Zijn Naam is Jezus, God redt!

Waarom? De antichrist loochent dat, zegt dat het niet waar is, daarom hebben wij niet dezelfde God als de moslims, zoals sommigen denken, want onze God heeft wel een zoon, of als sommige dominees die ook ontkennen dat Jezus Gods Zoon is.

Wanneer? Wanneer zich een mogelijkheid voordoet, kunnen we getuigen van Jezus en van Zijn liefde voor ons.

Waarvoor? Het belijden van het Zoonschap van Jezus geeft als direct gevolg getuigen van Zijn Liefde voor ons. Veel mensen hebben het beeld van een straffende God, die ziekte en dood de wereld instuurt, maar God is liefde.

Waartoe? Daarom moeten wij ook, als wij Zijn Naam belijden in de liefde blijven, onderling en naar buiten. En hoe kan je nu meer van iemand houden, dan hem of haar over Jezus te vertellen?

Gebed: Here Jezus, ik belijd dat U de Zoon van God bent en dat U in mij woont, door Uw heilige Geest. Ik bid Heer, dat Uw liefde vandaag door mij heen zal stromen en mensen zal aanraken en veranderen. Ik bid dat ik iemand mag vertellen van Uw liefde voor hen. in Jezus Naam.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.