Werk aan de winkel.

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Laten we daarom het goede doen, zonder op te geven, want als we niet verzwakken zullen we oogsten wanneer de tijd daarvoor gekomen is.Galaten 6:9

Wie? In de eerste plaats de christenen in Galatië, maar dit geldt ook voor ons.

Wat? Dat we, zonder ophouden het goede doen en niet verzwakken.

Waar? In ons dagelijks leven, bij alles wat er op ons pad komt.

Waarom? Om te kunnen oogsten,

Wanneer? Wanneer de tijd daar gekomen is.

Waarvoor? Om het eeuwige leven te kunnen oogsten, vers 8. Belangrijk is dus dat we op de akker van de Geest zaaien, om daarvan te kunnen oogsten.

Waartoe? Is dan onze redding toch eigen werk? Nee, het is genade van God, maar we moeten er wel aan weren en niet laten versloffen. Een relatie moet je onderhouden, daarom is gebed en bijbellezen van levensbelang. Deze Opfrisser kan je daar misschien bij helpen. Relatie zonder communicatie is gedoemd te mislukken, zo werkt het ook met God. Hij wil communiceren met jou, via Zijn Woord en door Zijn Geest, en jij met Hem door jouw gebed.

Gebed: Dank U, lieve Vader in de hemel, dat U met mij communiceren wilt, dat U spreekt tot mij door Uw Woord en door Uw Geest en dat ik U al mijn wensen bekend mag maken. Dank U dat U naar mij luistert. Leer mij steeds weer Uw Stem te verstaan en te doen wat U van mij vraagt.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.