Lang en gelukkig

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Mijn zoon, vergeet mijn lessen niet, houd in je hart mijn richtlijnen vast. Ze vermeerderen de dagen van je leven, geven je vele jaren van geluk.Spreuken 3:1-2

Wie? Een vader, Salomo, tot zijn zoon, dieper: God, de Vader tot Zijn kinderen.

Wat? De wijze lessen uit het boek Spreuken, dieper: het Woord van God, niet vergeten, maar doen wat het zegt.

Waar? In je hele leven, in elke situatie is Gods Woord toepasbaar.

Waarom? Het zal je langer doen leven en jaren van geluk geven.

Wanneer? Wanneer we doen wat er in staat. Toch een welvaartsevangelie?

Waarvoor? Als wij doen wat God zegt en binnen de beschermende Handen van Zijn inzettingen blijven, zijn wij geen prooi voor de satan, omdat hij geen recht heeft ons dwars te zitten. Zonden, angst, bezorgheid, onvergevingsgezindheid e.d. zijn open deuren, die de boze rechtmatige grond geven ons te knechten.

Waartoe? God wil dat we in vrijheid voor Hem leven. Luisteren naar Zijn stem geeft zegen, zullen we daar dan maar eens aan beginnen en ons bekeren van elke vorm van rebellie?

Gebed: Dank U, Vader in de hemel, dat u zegen verbindt aan het houden van Uw Woord. Ik kies ervoor mij te bekeren van iedere vorm van rebellie en ongehoorzaamheid en U te volgen en te dienen, helemaal. Ik bid, dat U mij helpt en kracht geeft daarvoor en dank U, dat U dat ook doet. In Jezus Naam.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.