Bewijs zoek. Rechtzaak afgeblazen.

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

U was dood door uw zonden en door uw onbesneden staat, maar God heeft u samen met Christus levend gemaakt toen hij ons al onze zonden kwijtschold. Hij heeft het document met voorschriften waarin wij werden aangeklaagd, uitgewist en het vernietigd door het aan het kruis te nagelen.Kolossenzen 2:13-14

Wie? Wij, die in de Here Jezus geloven en Hem kennen als onze Heiland en Verlosser.

Wat? Waren dood door onze zonden en onbesnedenheid (van hart), maar God heeft ons samen met Christus levend gemaakt toen Hij onze zonden kwijtschold.

Waar? Aan het kruis van Golgotha.

Waarom? Omdat Hij daar het bewijsstuk, waarin wij werden aangeklaagd, uitgewist en vernietigd heeft.

Wanneer? Toen de Here Jezus stierf, plaatsvervangend voor iedereen die in Hem gelooft.

Waarvoor? God houdt van mensen en wil niet dat er ook maar een persoon verloren gaat. Daarom gaf Hij Zijn Zoon, daarom kwam Jezus om te sterven aan het kruis. De weg is open, ieder die Hem aanroept wordt gered. schreeuw het van de daken!

Waartoe? Om voor altijd bij Hem te kunnen zijn, vanaf het begin dat je tot geloof komt, tot in de eeuwigheid, die nooit meer zal eindigen. Wat een geweldig evangelie! Het bewijsstuk is weg, niet meer te vinden, de duivel kan je nooit meer aanklagen. Hij is ontwapend! vers 15) Geef hem daarom dan ook geen wapens meer!

Gebed: De eeuwigheid is nog te kort om U te danken voor Uw offer aan het kruis, Here Jezus. Wat geweldig zal dat zijn! Ik dank U dat U al mijn zonden hebt vergeven en dat ze uitgewist zijn. Mensen weten ze misschien nog wel,de duivel probeert me er steeds weer aan te herinneren, maar U niet meer. Ze zijn uitgewist, niet meer te vinden. Halleluja!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.