Gebedsverhoring gegarandeerd.

Leave a comment Standard

gebedsverhoring gegarandeerd

Opfrisser met de 7 w’s
Ik verzeker het jullie nogmaals: als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden.Matteus 18:19-20

Wie? De Here Jezus

Wat? Verzekert ons, dat als twee of drie hier op aarde eensgezind om iets vragen, de Vader in de hemel het zal verhoren.

Waar? In de situatie, waar we het vragen.

Waarom? Omdat God, de Vader, van zijn kinderen houdt.

Wanneer? Eensgezindheid is de sleutel, eenparig zegt de NBG. Dan ben je samen een van geest. En God wil dat we samen één zijn. (Joh. 17)

Waarvoor? Er gaat kracht uit van gezamenlijk gebed. is het daarom zo moeilijk om mensen te mobiliseren voor gemeentebidstonden etc? De tegenstander weet dat als geen ander, omdat hij er heel veel last van heeft, als we samen bidden. Hij probeert dan ook ons met allerlei smoesjes niet te laten gaan. Maar een gemeente die bidt, wint (zielen)

Waartoe? Als we zo eensgezind, in Jezus Naam bijeen zijn, dan is Hij in ons midden. Daar waar Jezus was, gebeurden er dingen: mensen werden genezen, demonen uitgedreven, water in wijn, brood en vis vermenigvuldigd etc. We horen vaak de claim, ‘U bent in ons midden’, maar zien we dat dan ook? Zijn we echt eensgezind en allen op dezelfde dingen gefocust als God? Als De Here Jezus daar zulke grote beloften van gebedsverhoring aan doet en ze gebeuren niet, waar zou dat dan aan kunnen liggen?

Gebed: Here Jezus, wat een geweldige beloften geeft U in Uw Woord en in deze teksten, maar we zien er in de praktijk zo weinig van. Maar als U zegt dat het waar is, dan is het zo, dat geloof ik. Help ons daarom om eensgezind te zijn, zodat we meer en meer gaan bidden naar Uw Wil en U ons zult verhoren. Ik zie uit naar wat U gaat doen, als wij ons bekeren en de eenheid met elkaar gaan zoeken.

Arie de Paauw

NB. Op 17 april a.s. starten we met Arbeiders in de Oogst de cursus ‘Vraag wat je maar wilt’ in Gorinchem. We gaan hier uitgebreid op deze materie in. 7 dinsdagavonden en 1 zaterdag lang gaan we zien hoe onze gebeden verhoord kunnennworden.

Interesse? kijk op www.arbeidersindeoogst.nl

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.