Fundamentalistisch.

Leave a comment Standard

fundamentalistisch.

Opfrisser met de 7 w’s
Maar u, geliefde broeders en zusters, moet uw leven bouwen op het fundament van uw zeer heilige geloof. Laat u bij het bidden leiden door de heilige Geest, houd vast aan Gods liefde, en zie uit naar de barmhartigheid van onze Heer Jezus Christus, die u het eeuwige leven zal schenken.Judas 1:20-21

Wie? Wij, geliefde broeders en zusters.

Wat? moeten ons leven bouwen op het fundament van ons zeer heilig geloof. Ons bij het bidden laten leiden door de heilige Geest, aan Gods liefde vast houden en uitzien naar de komst van de Here Jezus.

Waar? Bij alles wat we doen, op elke plaats, iedere dag, praktisch in ons dagelijks leven

Waarom? De dwaalleraren, natuurlijke mensen die scheuring brengen, doen dat allemaal niet. ( vers 19) Zij zijn bezig met zichzelf en veroorzaken daardoor oneindigheid

Wanneer? Wanneer wij ons door de heilige Geest laten leiden, ook in ons gebed, dan bouwen we onszelf op (1 Kor. 14:4) en houden we vast aan Gods liefde, want die staat op nummer één.

Waarvoor? Zodat wij toegerust zijn voor onze taak: anderen uit het vuur te redden. Door een leven vol van kracht in de heilige Geest, kunnen wij getuigen zijn en anderen winnen voor Jezus.

Waartoe? Zodat wij uit mogen zien naar de komst van de Here Jezus, in barmhartigheid en ons en hen die dank zij onze inzet zijn gered, mogen voegen in die schare die niemand tellen kan.

Gebed: Dank U, Heilige Geest, dat U ons wilt helpen bij het bidden, dat U ons ingeeft wat wij moeten bidden en hoe wij dat moeten doen, niet gericht op onszelf, maar gericht op U en onze Opdracht. Vul mij ook vandaag, zodat ik mag en kan getuigen van de Here Jezus, opdat mensen gewonnen zullen worden.

Arie de Paauw

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het dagelijks toezenden van een nieuwe tekst.

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.