Sterke botten

Leave a comment Standard

Sterke botten.

Opfrisser met de 7 w’s
Een tevreden geest geeft een goede gezondheid, jaloezie knaagt aan je botten.Spreuken 14:30

Wie? Iemand die tevreden is of iemand die juist ontevreden, jaloers is.

Wat? Krijgt of een goede gezondheid of er wordt aan zijn botten geknaagd.

Waar? Dit is gewoon heel praktisch, in diens lichaam.

Waarom? Onze geestelijke gesteldheid heeft effect op onze gezondheid. Daarom is het zo belangrijk als we voor iemand voor genezing bidden, dat we de oorzaak van de ziekte weten. Halen we de oorzaak weg, de wortel, dan zal de ziekte, de vrucht daarvan ook weggaan.

Wanneer? Dat neemt niet weg, dat God degene is die geneest, maar als de wortel blijft zitten, dan is de ziekte ook weer snel terug.

Waarvoor? Tevredenheid geeft je rust en vrede, maar ontevredenheid en zeker jaloezie, maakt je diep ongelukkig en vreet dus letterlijk aan je botten. Blij zijn voor alles wat God je geeft en in dankbaarheid en tevredenheid aannemen, op ieder vlak van het leven, komt je gezondheid ten goede. Dat wil niet zeggen dat we geen verlangens en dromen meer mogen hebben. Maar in alles zoeken we de leiding van God.

Waartoe? Gezondheid heeft dus niet alleen te maken met eten en bewegen, ook onze geestelijke gesteldheid kan daar invloed op uitoefenen. We vinden het vaak moeilijk om bij zieke mensen naar een oorzaak te zoeken, maar willen we dat iemand echt gezond wordt en blijft, dan is het toch belangrijk om, uiteraard in liefde en door de leiding van de heilige Geest, naar de oorzaak te zoeken. Pas dan kunnen we echt helpen. Voor meer informatie: Www.dewerkendoendieJezusdeed.tk

Gebed: Dank U wel, lieve hemelse Vader, voor alles wat U ons geeft. Geef Heer, dat er geen bittere wortel en geen jaloersheid, afgunst bij mij gevonden wordt en als dat zo is, dan kies ik ervoor om mij ervan te bekeren in Jezus Naam.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.