Helemaal afmaken

Leave a comment Standard

Helemaal afmaken.

Opfrisser met de 7 w’s
Ik ben ervan overtuigd dat hij die dit goede werk bij u begonnen is, het ook zal voltooien op de dag van Christus Jezus.Filippenzen 1:6
Wie? Paulus, de schrijver van deze brief aan de gemeente te Fillipi

Wat? Is er helemaal zeker van, zonder enige twijfel, dat de Here God het goede werk, dat Hij begonnen is, zal afmaken, voltooien, bij hen, maar ook bij ons.

Waar? Hij schrijft deze brief in gevangenschap

Waarom? Mocht er enige twijfel zijn gerezen, dan neemt hij die nu weg. God levert geen half werk, wat Hij doet is goed, compleet en helemaal af.

Wanneer? Vanaf het begin, toen je tot geloof kwam en je leven aan de Here Jezus gaf, tot aan het eind, dat Jezus terugkomt.

Waarvoor? Er kunnen in ons leven wel eens tijden voorkomen, dat we de weg kwijt zijn, twijfelen aan ons geloof of wat dan ook, maar we mogen er vanuit gaan, dat God Zijn weg met ons zal gaan, tot het einde

Waartoe? God is trouw en volhardend, wat Hij begint zal Hij afmaken, Hij laat het werk van Zijn handen niet los. Laat dat een zekerheid zijn in je leven. Geen vrijbrief om maar aan te rommelen, maar een proclamatie in tijden van onzekerheid en twijfel. Ook al voel je het niet, het is een vaststaand feit, dus wees niet ontmoedigd, houd dit vast!

Gebed: Ja, dank U, hemelse Vader, dat U het werk in mij afmaakt, voltooid. Ook al maak ik er soms een potje van, U gaat door met Uw plan met mij. Wat een heerlijke zekerheid en een vaste factor. Ik loof en prijs Uw grote Naam daarvoor.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.