Alles wordt nieuw

Leave a comment Standard

Alles wordt nieuw

Opfrisser met de 7 w’s
Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont.2 Petrus 3:13

Wie? Wij, die in de Here Jezus Christus geloven en wachten op Zijn komst.

Wat? Wij vertrouwen op Gods beloften en zien uit naar een nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, ook al duurt het al bijna tweeduizend jaar.

Waar? Waar gerechtigheid woont. Daar is voor altijd geen plaats meer voor de zonde en voor de gevolgen daarvan.

Waarom? Daar zullen we met elkaar leven naar Gods principes, in harmonie met God, met elkaar en met de nieuwe schepping. Geen onvertogen woord zal er meer klinken, geen ziekte, dood of welke andere onvolkomenheid zal er meer zijn.

Wanneer? Wanneer Hij terugkomt, zoals Hij gegaan is, Zijn handen zegenend uitgestrekt, op de wolken en iedereen zal Hem zien en elke knie zal zich buigen en elke tongen belijden: Jezus is Heer!

Waarvoor? Er zal ook oordeel zijn op die dag en vernietiging, maar het zal uitmonden op dit mooie, machtige en nieuwe. Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik sta hier dubbel in. Aan de ene kant zie ik uit naar die dag, die volmaakte volkomenheid, aan de andere dag, zie ik nog zoveel mensen, die dan voor eeuwig verloren zijn, omdat ze niet in Hem geloven. Bid voor arbeiders in de oogst, opdat de oogst niet verloren gaat.

Waartoe? Tot eer van God, de Vader. Alles wat door onze zonden bevuild en besmeurd is zakwoordenboek vernieuwd en we zullen Hem eeuwig loven en prijzen. Weet je nog niet zeker of je daar bij zult zijn? Zorg dan dat het tussen jou en God in orde is!

Gebed: Wat een dag zal dat zijn, als U terug komt, Here Jezus. Een dag van oordeel, maar ook een dag van dat alles compleet nieuw zal zijn. Ik wil bidden voor allen die ik ken en die nog niet zijn gered. Ik bid dat U zich aan hen openbaart, dat de verblinding zal weggenomen worden en ieder bolwerk tegen de kennis van God zal zijn vernietigd, opdat ze hun leven aan U zullen geven en worden gered. In Jezus Naam.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.