Gratis geschenk!

Leave a comment Standard

Gratis geschenk!

Opfrisser met de 7 w’s
Het loon van de zonde is de dood, maar het geschenk van God is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Heer.Romeinen 6:23

Wie? God, de Vader, door Zijn Zoon Jezus

Wat? Geeft ons het allergrootste geschenk wat er is, eeuwig leven, gratis.

Waar? Het begint hier, op het moment dat we Hem aangenomen hebben als Heer en wij vergeving van onze zonden hebben gevraagd. Dan is onze bestemming gewijzigd van hel naar hemel.

Waarom? God wil het ons zo graag geven, daarom gaf Hij Zijn Zoon. God houdt van ons en heeft een geweldig plan met ons leven. Te lang hebben wij gehoord en verteld dat God boos op ons is en ons wil vernietigen, klaar staat om ons te straffen. Maar God heeft maar een wens: het verlorene te redden!

Wanneer? Hij heeft ervoor gekozen om ons daarvoor te gebruiken. Dus wanneer wij het evangelie, de kracht Gods to behoud (Rom.1:16) prediken, zal Hij daardoor werken. Wij merken dat zo door de evangelisatie methode, die we ook a.s Zaterdag weer gaan gebruiken en die ik nu zelf ook in het dagelijks leven gebruik. Zodra wij erop uit gaan, zegent God en worden er mensen gewonnen.

Waarvoor? Door de kracht van de heilige Geest, die in ons woont, mogen wij mensen het evangelie vertellen. Als wij het niet doen, wie dan wel? Kerk word wakker!, sta op en laten wij aan de slag gaan nu het nog kan.

Waartoe? Wij hebben zo’n mooie boodschap en zo’n geweldige God en Heiland. Ik kan daar niet over zwijgen, waar het hart vol van is…..

Gebed: Wat is de oplossing voor het zondeprobleem toch geweldig, Vader. Helaas heeft de tegenstander het proberen te verdraaien en hebben wij hem daar ook nog bij geholpen, door te komen met oordeel, in plaats van uw vergevende liefde en genade. Help ons ook vandaag om getuige van U te zijn en mensen te winnen voor Jezus!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.