Bouwspot

Leave a comment Standard

Bouwspot

Opfrisser met de 7 w’s
Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht, er is in hem geen spoor van duisternis.1 Johannes 1:5

Wie? De Here God.

Wat? Is licht, geen spoortje duisternis is in Hem te vinden.

Waar? In deze wereld laat Hij Zijn licht schijnen.

Waarom? Om de duisternis te verdrijven en satans heerschappij teniet te doen.

Wanneer? Waneer wij doen wat Johannes zegt: verkondigen wat we de Here Jezus, die van zichzelf zei dat Hij het licht der wereld is, hebben horen verkondigen.

Waarvoor? Als wij dat verkondigen, brengen ook wij dat licht in de wereld en zijn ook wij dat licht, zoals de Heer ons noemde: Jullie zijn het licht van de wereld.

Waartoe? ik wil niet een klein lampje zijn, zo’n flauw lichtje, ik wil een bouwspot zijn, dat alles helder verlicht. Door het Woord en de heilige Geest, wil ik de duisternis ontdekken en blootleggen en mensen brengen in het licht en de warmte van Gods liefde. Laten we aangesloten zijn op dè Lichtbron, onze batterij opladen met de bron van energie, de heilige Geest en er zo op uit trekken. Ook zal ieder spoor van duisternis uit ons moeten gaan en wijken voor de Naam van Jezus!

Gebed: Dank U Vader, dat U het Licht bent, maar dat ik dat vandaag ook kan zijn. Ik bid dat ik mensen mag brengen in het licht en warmte van Uw liefde en mag schijnen, volop met breedstralers en al en de Spotlight op Jezus gericht.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twiitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.