Vol tegenaan

Leave a comment Standard

Vol tegenaan

Opfrisser met de 7 w’s
Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard.Romeinen 8:18

Wie? Paulus, de schrijver van deze brief aan de gemeente te Rome en aan alle gelovigen in Jezus Christsus.

Wat? Is er van overtuigd, volkomen zeker van, dat wat we nu, om Christus Naam, te verduren hebben in geen vergelijk staat met wat we straks zullen zien, als we in de volkomen heerlijkheid zijn.

Waar? In de hemel, als we gestorven zijn en straks bij de wederkomst van de Here Jezus, het nieuwe Jeruzalem en de nieuwe hemel en de nieuwe aarde.

Waarom? Niet om ons het ‘stil maar, wacht maar’ gevoel te geven, maar juist om ons aan te vuren om door te gaan, hoe sterk de tegenstand ook is.

Wanneer? De schepping wacht op het bekend worden van de zonen Gods , dat zijn u, jij en ik en dat is niet alleen straks, maar juist nu! Het leger van God kent geen undercover agenten!

Waarvoor? En ja, als Jezus terug komt, zal alles heerlijk en geweldig zijn, maar tot die tijd is er een oogst binnen te halen van verloren Zielen en nog voldoende werk te doen. Dus geen berusting, maar er vol tegenaan, dan zullen we straks echt gaan genieten van Gods heerlijkheid.

Waartoe? Hoe zwaar we ook moeten lijden om de Naam van Jezus, hoe de druk ook zal worden opgevoerd, niets kan ons toch scheiden van de liefde van de Here Jezus, want in Hem zijn we meer dan overwinnaars!

Gebed: Dank U, Vader, voor de heerlijkheid waar we straks in zullen mogen delen. En ik bid dat als we het zwaar te verduren hebben in de strijd, we Uw kracht zullen ervaren om door te gaan en niet op te geven, want er is nog zoveel te doen. Help ons Heer om het getal van de heidenen vol te maken, zodat U snel kunt terugkomen, in de kracht van de heilige Geest!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twiitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.