Gepakt en gezakt

Leave a comment Standard

Gepakt en gezakt.

Opfrisser met de 7 w’s
En de HEER zal koning worden over de hele aarde. Dan zal de HEER de enige God zijn en zijn naam de enige naam.Zacharia 14:

Wie? De HEER, JHWH, de God die is, die was en die komt

Wat? Hij zal koning worden over de hele aarde, Hij zal dan de enige God zijn en Zijn Naam de enige Naam

Waar? op de gehele aarde

Waarom? Er is niets anders overgebleven. Dat wat nu nog als afgod aanbeden wordt, hetzij Allah, hetzij een hindoestaanse god, of wat dan ook, zal verdwenen zijn, omdat elke knie zich zal buigen en iedere tong belijden dat Jezus Heer is.

Wanneer? Bij zijn wederkomst, deze profetie uit Zacharia is een oudtestamentische profetie over de eindtijd. Ik denk dat dit slaat op het duizendjarig rijk.

Waarvoor? God zal dan laten zien, dat Hij de Enige en Waarachtige is. Buiten Hem is er geen andere god. Het is beter om dat nu al te erkennen, vrijwillig dan straks gedwongen.

Waartoe? De wereld loopt op zijn eind, wie de krant leest en het nieuws bekijkt, ziet dat. Hoe lang het nog duurt? Ik weet het niet. Ik wil er klaar voor zijn, klaar voor de grote opwekking die nog komen gaat, maar ook klaar om mijn Heer en Heiland tegemoet te gaan. Ik ben gepakt voor de reis, jij ook?

Gebed: U komt terug, Here Jezus. We weten niet wanneer het zal zijn, maar vandaag weer een dag dichter bij dan gisteren. Ik wil er klaar voor zijn om U te ontmoeten en U te zien in al Uw glorie en heerlijkheid.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twiitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.