NIEUW!

Leave a comment Standard

NIEUW!

Opfrisser met de 7 w’s
Hij die op de troon zat zei: ‘Alles maak ik nieuw!’Openbaring 21:5

Wie? Hij die op de troon zit, de Here God, de Vader

Wat? Gaat alles, maar dan ook alles, nieuw maken

Waar? Op de nieuwe hemel en de nieuwe aarde

Waarom? Alles wat er nu is, is aangetast, aangevreten door de zonde van de mens.

Wanneer? Aan het einde der tijden en aan het nieuwe begin, wat hij gaat geven.

Waarvoor? Er mag ook werkelijk niets onheiligs overblijven, daarom moet alles vernieuwd worden. Vanaf het begin van de zondeval is de schepping verrot geworden. Zijn er roofdieren gekomen, die moeten doden om te kunnen leven etc. Maar straks zal alles nieuw en fris zijn.

Waartoe? Dan zullen we samen met de Here God, de Vader en de Here Jezus en de heilige Geest wonen en plezier maken, Hem aanbidden en de eeuwigheid doorbrengen. Wat een tijd zal dat zijn. Geen verdriet, geen onvolkomenheden, geen handicaps, geen ziekte, geen dood. Dat gun je toch iedereen?

Gebed: Ja Vader, wat zal dat geweldig zijn, eeuwig bij U en de Here Jezus te zijn op de nieuwe hemel en de nieuwe aarde. Alles perfect in orde, zoals U dat alleen maar kunt. Tot die tijd, mogen wij uitgaan en de mensen winnen voor U, opdat de schare zo groot zal zijn, dat niemand die zal kunnen tellen.. Maranatha, kom Here Jezus

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twiitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.