Missing link

Leave a comment Standard

Missing link

Opfrisser met de 7 w’s
Door geloof komen we tot het inzicht dat de wereld door het woord van God geordend is, dat dus het zichtbare is ontstaan uit het niet-zichtbare. — Hebreeen 11:3

Wie? De wereld

Wat? Is door het Woord van God geschapen

Waar? Uit het onzichtbare

Waarom? dat was het plan van God,met als kroon op de schepping de mens

Wanneer? in het begin

Waarvoor? we kunnen dat alleen begrijpen door het geloof, net zoals de evolutionisten dat door geloof doen, voor beiden is er geen bewijs, ook voor de evolutie niet, teveel missing links

Waartoe? Als je logisch nadenkt is de schepping meer voor de hand liggend dan de evolutie, maar het blijft geloof. Als je een levende relatie hebt met de Scheper, is het überhaupt al geen vraag meer toch, dan ken je de Maker! Die link is er altijd!

Gebed: Wat is het toch geweldig dat U, de Schepper van hemel en aarde, met mij, nietig mensje, een relatie wil hebben, helemaal super! Ik dank U, dat wat voor bewijs er misschien in de toekomst nog gevonden zou kunnen worden, het voor mij vaststaat dat U de wereld schiep, want ik ken de Maker.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.
Met dank aan http://www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.