Al het goede komt van boven

Leave a comment Standard

Al het goede komt van boven!

Opfrisser met de 7 w’s
Elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen.Jakobus 1:17

Wie? De Vader der hemellichten, God de schepper van het universum en de Vader van de Here Jezus en van ons

Wat? Geeft ons alleen het goede, al het goede komt van Hem, al het andere uit een andere bron.

Waar? In ons leven, niet alleen geestelijke gaven, maar alle dingen

Waarom? Omdat Hij onze Vader is, Hij geeft ons geen verkeerde of slechte dingen, zoals verzoekingen, ziekte of dood, het goede komt alleen van Hem

Wanneer? Altijd en aan iedereen. Iedere dag zijn wij met Gods goedheid overladen, gelovigen en ongelovigen. Omdat Hij onze aandacht wil trekken en zeggen: Hé, Ik houd van je!

Waarvoor? Hij wil Zijn onveranderlijke liefde aan ons kwijt. Wat Hij vandaag is, is Hij morgen. Hij is niet aan stemming onderhevig.

Waartoe? Accepteer en geniet van de dingen die God je geeft. Reken met de slechte dingen af, wat is de oorzaak dat je die hebt gekregen Schrijf ze in iedere geval nooit aan God toe. Zonde kan een oorzaak zijn, vloeken uit het voorgeslacht of onvergevingsgezindheid. Vraag aan de heilige Geest het je te openbaren en elimineer satans recht je te kwellen. En nooit vergeten: al het goede komt van boven!

Gebed: Dank U, Vader, dat U zoveel van ons houdt en onze aandacht trekt met al hetgeen wat U ons geeft. Dank U dat U de Onveranderlijke bent, nooit boos of chaggerijnig, maar altijd constant. Dank U voor al het goede wat ik uit Uw Vaderhand ontvang, ook vandaag weer. U bent een geweldige Papa!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.