Je bent gewild!

Leave a comment Standard

Je bent gewild!

Opfrisser met de 7 w’s
Alles is uit hem ontstaan, alles is door hem geschapen, alles heeft in hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. Amen.Romeinen 11:36

Wie? De Here God, de Schepper van hemel en aarde, de Vader van onze Here Jezus Christus en onze Vader.

Wat? Alles is uit Hem ontstaan, door Hem bedacht, Hij heeft alles geschapen en het doel van alles is in Hem

Waar? In de hemel en op de aarde

Waarom? Om de eer en de heerlijkheid te ontvangen van de schepping, zijn schepselen en bovenal van de kroon op de schepping, de mens.

Wanneer? Iedere dag kunnen en moeten we Hem eren, loven, prijzen en aanbidden, want Hij is het waard. Hem komt toe de lof en de eer van nu aan tot in eeuwigheid

Waarvoor? Ons doel, waar in feite ieder mens naar op zoek is, ligt in God. Wij zijn er, omdat Hij ons wilde en Hij een relatie met ons wil, omdat Hij van ons houdt. Ook al ben je misschien een ongewenst kind, voel je je nutteloos en vraag je je af: wat doe ik hier?

Waartoe? Je bent gewild, God houdt van je en heeft een geweldig plan met je leven. Stap in Zijn plan en ervaar het doel van je leven, dat geeft rust en vrede, omdat je dan vrede met God hebt.

Gebed: Dank U, lieve Vader, dat U mij wilde en een plan heeft met mijn leven. Ik wil in dat plan stappen en alles mee gaan maken wat U voor mij bedacht heeft, ongetwijfeld het beste wat me ooit is overkomen!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.