Wat een liefde!

Leave a comment Standard

Wat een liefde!

Opfrisser met de 7 w’s
Het wezenlijke van de liefde is niet dat wij God hebben liefgehad, maar dat hij ons heeft liefgehad en zijn Zoon heeft gezonden om verzoening te brengen voor onze zonden.1 Johannes 4:10
Wie? Hij, de God de Vader van de Here Jezus Christus en onze hemelse Vader.

Wat? Heeft ons liefgehad, en nog steeds, en dat liet Hij zien door Zijn Zoon, de Here Jezus te zenden.

Waar? In de wereld, verloren in schuld,

Waarom? Om verzoening te brengen voor onze zonden. Het loon van de zonde is de dood, maar de genade, die God geeft, is eeuwig leven, voor wie in Hem gelooft.

Wanneer? Wanneer wij die liefde beantwoorden door in Hem te geloven, ons leven aan Hem te geven en te leven uit genade.

Waarvoor? Dat is en blijft Gods plan, dat is ook de boodschap die we de wereld in mogen brengen, belangrijker dan welke politieke voorkeur ook. Er is redding, er is hoop, door de liefde van God.

Waartoe? Er zijn meer mensen die het evangelie nog nooit gehoord hebben dan ooit, onze opdracht is om het ze te vertellen, dichtbij en veraf. En we hebben toch zo’n mooie geweldige boodschap, vol hoop en redding en genade! Kom en help ons oogsten, want de tijd raakt op!

Gebed: Wat een genade, wat een liefde, wat een overwinning aan het kruis. Wat een voorrecht om deze boodschap van hoop en liefde de wereld in te mogen dragen en mensen te mogen en te kunnen winnen voor Jezus. Dank U, voor Uw heilige Geest die ons bekwaam maakt om dat te doen. Heer, mag ik vandaag weer iemand winnen voor U?

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.