Smile, Jesus loves you!

Leave a comment Standard

Smile, Jesus loves you!

Opfrisser met de 7 w’s

Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd.Filippenzen 4:4

Wie? Deze raad geldt voor ons allemaal

Wat? Dat de Here onze vreugde blijft en wij altijd verheugd kunnen zijn

Waar? Overal

Waarom? Omdat de vreugde van de Here onze kracht is (Neh. 8:11)

Wanneer? Altijd, ieder moment van de dag, ook als, of misschien wel juist als, het tegen zit, de stormen om ons heen woeden, dan mogen we dit toepassen.

Waarvoor? Onze vreugde is niet in wereldse zaken, waar we overigens best van mogen genieten, met mate, maar in de Here. Als alles wegvalt, waar de wereld zich op richt, dan blijft er niets meer over. Maar als we de Here kennen en de kracht van Zijn opstanding, dan kan nets onze vreugde meer roven.

Waartoe? We zullen dat dan ook uit moeten stralen en er niet bij kijken alsof we gedoopt zijn in citroensap. Juist wij, kinderen van God, mogen die hemelse vreugde laten stralen in een donkere en duistere wereld. Ook hierin zijn we anders, omdat we de Here Jezus kennen. Smile, Jesus loves you!

Gebed: Ja Here Jezus, U bent mijn bron van vreugde en bij U vind ik mijn kracht. Wat er ook gebeurt, niets of niemand zal dat kunnen roven en het is een geweldige schat! Dank U wel daar voor.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.