Engelen wacht

Leave a comment Standard

Engelen wacht.

Opfrisser met de 7 w’s
Hij vertrouwt je toe aan zijn engelen, die over je waken waar je ook gaat. Hun handen zullen je dragen, je voet zul je niet stoten aan een steen.Psalmen 91:11-12
Wie? Hij, de HERE God,

Wat? Geeft Zijn engelen opdracht om over jouw te waken en op handen te dragen

Waar? Waar je ook gaat, waar je op Gods bescherming kan rekenen, binnen de grenzen van Zijn Woord.

Waarom? Omdat je op Hem je vertrouwen hebt gesteld, bij Hem schuilt (vers1)

Wanneer? Dat kan je iedere dag weer opnieuw doen, als een daad van toewijding en je kunt die bescherming ook voor je geliefden vragen.

Waarvoor? Engelen zijn dienende geesten, (Heb. 1:14) door God te beschikking gesteld voor hen die geloven, wij kunnen hen niets vragen, maar wel aan de HERE Sebaoth, de Heer van de hemelse legermachten om Zijn engelen in te zetten, ter bescherming en in de geestelijke strijd.

Waartoe? De Here zorgt voor Zijn kinderen. Soms kunnen engelen worden gezien, soms alleen hun daden bemerkt. Ontelbaar zijn de verhalen van mensen die daarvan kunnen getuigen. Als u zoiets hebt meegemaakt, laat het mij weten. Hoe u Gods natuurlijke ingrijpen d.m.v. engelen heeft bemerkt. Want ze zijn er ook vandaag nog voor u en mij.

Gebed: Dank U, lieve Vader, dat U ook de Heer van hemelse legers bent, en dat U die inzet voor mijn, voor onze bescherming. Ook vandaag bid ik om een engelen wacht om ons heen en om allen die mij lief en dierbaar zijn. Dank U voor uw bovennatuurlijke bescherming.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.