Werkvoorbereiding

Leave a comment Standard

Werkvoorbereiding.

Opfrisser met de 7 w’s
Want hij heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: in Christus Jezus geschapen om de weg te gaan van de goede daden die God heeft voorbereid.Efeziers 2:10

Wie? Hij, de Here God, onze Vader

Wat? Heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn.

Waar? Allereerst in de moederschoot, geweven volgens Zijn machtige patroon. Later opnieuw, een nieuwe schepping, toen wij opnieuw geboren werden.

Waarom? Om goede werken te doen, die Hij van te voren heeft bereid.

Wanneer? Iedere dag, elk uur, iedere minuut, kan en mag daarmee doordrenkt zijn.

Waarvoor? Niet om gerechtigheid te krijgen, dat kan alleen door het geloof in Hem, uit genade. Maar om God welgevallig te kunnen leven, door de kracht van de heilige Geest. En omdat we in Christus Jezus geschapen zijn, herschapen, kunnen we dat ook.

Waartoe? Het mooie is, dat die werken al klaar liggen, ze zijn voorbereid. Dat betekent met weinig inspanning een groot gevolg. Ze zijn al gereed, we hoeven ze alleen maar te doen. Tot eer en glorie van de Naam van de Here Jezus

Gebed: Ik wil vandaag in die werken wandelen en ze doen, Heer. Open mijn ogen om te zien welke werken er klaar liggen om die te kunnen doen!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.