Gratis geschenk

Leave a comment Standard

Gratis Geschenk.

Opfrisser met de 7 w’s
Ik verwerp Gods genade niet; als we door de wet rechtvaardig zouden kunnen worden, zou Christus voor niets gestorven zijn.Galaten 2:21
Wie? Niemand

Wat? Wordt door het houden van de wet, de geboden van God gerechtvaardigd, zalig, gered.

Waar? Overal ter wereld

Waarom? Omdat onze goede werken nooit kunnen opwegen tegen het kwade wat we hebben gedaan. We kunnen nooit aan Gods standaard voldoen. Het loon van de zonde is de dood.

Wanneer? Nooit of te nimmer

Waarvoor? Het enige wat we kunnen doen is het aannemen in geloof, want het aanbod van de genade ligt er, beschikbaar voor iedereen! Maar ook als we dat niet aannemen, durven aannemen, of willen aannemen, is de Here Jezus, wat dat betreft ook voor ons tevergeefs gestorven.

Waartoe? De Here God wil níet dat er ook maar één mens verloren gaat (2 Petr. 3:9) en zal een ieder die tot Hem komt altijd aannemen. Gods werk is gedaan toen Jezus uitriep: Het is volbracht, aan ons nu om dat aan te nemen in geloof, uit genade en kinderen van God te worden (Joh. 1:12) Stel het niet langer uit, doe het nu! Kijk op www.gratisgeschenk.tk om het te doen.

Gebed: Wat een genade, lieve Vader, dat we niets hoeven te doen om het te verdienen, enkel en alleen U, Here Jezus aan te nemen en te accepteren als Heiland en Verlosser en dan zeker te weten het eeuwige leven te hebben. Wat een liefde heeft U voor ons!

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.