Gulle Hand

Leave a comment Standard

Gulle Hand.

Opfrisser met de 7 w’s
Een steun is de HEER voor wie is gevallen, wie gebukt gaat richt hij op. Allen zien hoopvol naar u uit, u geeft voedsel, op de juiste tijd. Gul is uw hand geopend, u vervult het verlangen van alles wat leeft.Psalmen 145:14-16
Wie? De HEER, JHWH, de God die er was, isen altijd zal zijn

Wat? Is een steun voor wie is gevallen, richt gebukten onder lasten op, geeft voedsel op de juiste tijd, heeft een gulle geopende hand en verzadigt alles wat leeft.

Waar? Hier op de aarde

Waarom? God is de Schepper van hemel en aarde en Hij onderhoudt zijn schepping van dag tot dag.

Wanneer? Iedere dag weer opnieuw.

Waarvoor? Hij zorgt voor Zijn schepselen. Wist je dat er voldoende voedsel in de wereld is km de hele wereldbevolking te voeden? Het is de economie die goed eten er door laat draaien, terwijl er elders op de wereld honger wordt geleden.

Waartoe? Wij kunnen God de schuld daar wel van geven, maar we krijgen die rekening gewoon weer terug gepresenteerd. Wat doen wij er aan? Ook in je dagelijks leven is afhankelijkheid van God een sleutel tot ontvangen van alles wat je nodig hebt.

Gebed: Heer, U voorziet in alle dingen, ook in voedsel, ook in al onze noden. Leer ons steeds meer op U te vertrouwen, zodat wij Uw gulle hand gaan zien.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.