Altijd verhoord

Leave a comment Standard

Altijd verhoord.

Opfrisser met de 7 w’s
Daarom zeg ik jullie: alles waarom jullie bidden en vragen, geloof dat je het al ontvangen hebt, en je zult het krijgen.Marcus 11:24
Wie? Wij, discipelen van de Here Jezus

Wat? Ontvangen wat we in geloof aan God vragen

Waar? Overal, in elke situatie, als we bidden naar Zijn wil

Waarom? Het daarom staat in vers 23, spreken tegen de berg, dat is bidden met gezag en autoriteit.

Wanneer? Wanneer wij geloven dat we het al ontvangen hebben, alles wat wij nodig hebben is in voorzien aan het kruis, toen Jezus stierf.

Waarvoor? De Here God wil niet dat we iets te kort komen. Lichamelijk, geestelijk, in elk opzicht. Geloven dat we het al hebben ontvangen, is zien met geestelijke ogen. Ook al zeggen je eigen ogen dat het niet zo is, het is in geloof accepteren wat je niet ziet.

Waartoe? Wanneer we zo leren bidden en de verhoring volgt, zal ons dat sterk en krachtig maken in de geestelijke strijd. Gelovig gebed is bidden tegen beter weten in, maar vertrouwen dat je het al hebt. Niet makkelijk, maar zo geweldig!

Gebed: Heer, leer ons zo te bidden, met gezag en autoriteit, als koningskinderen en niet als bedelaars. In alles is voorzien, het is al van ons, genezing, bevrijding, overvloed. Eerst geloven, dan pas zien, dat is pas geloof. Ik wil het, Heer, meer en meer.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.