Boekvorm

Leave a comment Standard

Mijn nieuwe boek is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Boekhandel Vos & Van Der Leer en daar is het onder andere ook te koop. Ik stel het op prijs als je deze mail naar vrienden wilt doormailen.

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
‘Stille tijd, luisteren naar en spreken met God is voor veel mensen niet altijd even gemakkelijk. Deze vorm kan je daar misschien bij helpen.
Iedere tekst wordt 7 vragen gesteld, die de tekst handvatten geven en toepasbaar maken in het dagelijks leven.
Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer, Waarvoor en Waartoe ontsluiten de tekst en maken het praktisch.

Het is de vrucht van de stille tijd van de schrijver, die hij ging publiceren via zijn blog en de sociale media en waar positief op werd gereageerd. Daarom besloot hij om het nu als dagboek uit te geven, zodat nog meer mensen er plezier aan kunnen beleven.

Het is niet echt een diepgaande studie, maar meer van hoe breng je het christelijk geloof in praktijk. Het gaat over discipelschap en alles wat daarmee te maken heeft.Volgeling van Jezus zijn anno nu.

Kortom, wil je iedere morgen worden opgefrist met Gods Woord en handen en voeten geven aan je geloof, dan kan dit dagboek daar een hele goede hulp bij zijn.

Achtergrond is de tekst uit Efeze 5 vers 26, waar staat: ‘om haar te heiligen, haar te reinigen met water en woorden’ vandaar de term Opfrisser en de badkuip scene op de cover.

Veel zegen bij het toepassen van deze Opfrissers!’

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html voor € 22.5 (E-book € 15.26).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.