Onaantastbaar

Leave a comment Standard

“Onaantastbaar.

Angst voor mensen is een valstrik, wie op de HEER vertrouwt, wordt beschermd. — Spreuken 29:25 Wie? Wie op de Heer vertrouwt Wat? Wordt beschermd, is onaantastbaar, vertaalt de NBG Waar? Overal, in iedere omstandigheid Waarom? Angst op zich is al een slechte raadgever, maar als we bang zijn voor voor mensen al helemaal. Het is net als met een hond, die ruikt ook als je bang bent en bijt dan. Wanneer? Maar je wordt beschermd door je vertrouwen op de Heer, wie op vertrouwt, zijn geloof bouwt, zal immers nooit beschaamd uitkomen? Rom. 10:11 Waarvoor? Angst verlamt, we zijn dan niet vrij en kunnen dan niet doen wat we willen of zouden willen. Maar de Here God wil niet dat we verlamd zijn door angst, juist dat we vrij zijn en ons kunnen ontplooien. Is er iemand voor wie je bang bent, op je werk, op school, of misschien wel in je kerk? Bind die macht van angst in de Naam van Jezus en stuur hem weg. Want we zijn vrij door ons geloof in Jezus. Waartoe? Niemand anders kan en zal macht over mij hebben dan alleen de Here. Proclameer het maar over je leven: (Psalm 27:1 De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn? Gebed: Ja, Heer, ik kies er voor om voor niets en niemand bangste zijn en alleen voor U een heilig ontzag te hebben. U bent het die mij beschermt en die mij heeft bevrijd. Iedere macht van angst, die mij gevangen houdt bind ik in de Naam van Jezus en gebied ik mij te verlaten in Jezus Naam. Arie de Paauw Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd. Met dank aan http://www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en binnenkort in boekvorm! #opfrisser7wees”
http://www.Opfrisser.com
http://www.opfrisser.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.