Taakomschrijving

Leave a comment Standard

taakomschrijving

Opfrisser met de 7 w’s
Maar u bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht. Eens was u geen volk, nu bent u Gods volk; eens viel Gods ontferming u niet ten deel, nu wordt zijn ontferming u geschonken. — 1 Petrus 2:9-10

Wie? U, jij en ik, die dit leest vandaag en bij de Here Jezus hoort

Wat? We zijn een uitverkoren geslacht, koninklijke priesters, een heilige natie, eigendom van God.

Waar? In deze wereld, de plaats waar God ons heeft gesteld.

Waarom? Om de grote daden te verkondigen van Hem die ons uit de duisternis geroepen heeft tot zijn wonderbaar licht.

Wanneer? Die roepstem hoort iedereen elke dag en wij horen die stem ook te laten klinken

Waarvoor? Wanneer iemand naar die stem hoort en zijn leven aan Jezus geeft, wordt hij of zij ingelijfd in wat genoemd wordt Gods volk. Dat is de wondere genade van God, die zich dan over ons ontfermt.

Waartoe? Wij zijn geroepen om die stem, die genade ta laten zien en horen aan de mensen om ons heen, daarom hebben wij ook de autoriteit van koninklijke priesters, om machten te binden en gevangenen vrij te zetten. Opdat nog meer mensen zullen inzien dat ook zij tot dat wonderbaarlijke licht kunnen komen.

Gebed: U heeft os geroepen, gekocht en betaald, wij zijn Uw eigendom. U maakt ons tot een natie van koninklijke priesters om getuige van U te zijn. Door uw Geest,middenin ons woont, kunnen wij dat gaan doen, opdat nog meer mensen in het licht gaan wandelen.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees@gmail.com en je wordt toegevoegd.
Met dank aan http://www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op http://www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!
Klik op deze link om het te bestellen http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html, Of bestel het bij je plaatselijke christelijke boekhandel.

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.