Effect gegarandeerd

Leave a comment Standard

Effect gegarandeerd

Opfrisser met de 7 w’s
De HEER is de kracht van zijn volk, een burcht van redding voor zijn gezalfde.Psalmen 28:8
Wie? De HERE, JHWH, de God die er was, is en altijd zal zijn

Wat? Is de kracht van Zijn volk een burcht van redding

Waar? Overal, waar je dat nodig hebt

Waarom? Omdat Hij van Zijn volk houdt, Zijn volk, in eerste instantie Israël, Zijn gezalfde, in eerste instantie de Koning (David), maar nieuw testamentisch gezien zijn wij dit vandaag.(1 Petr. 2:9)

Wanneer? Wanneer wij ons die kracht, de heilige Geest, toe-eigenen en bij die burcht, de Here God gaan schuilen.

Waarvoor? Kracht hebben we nodig, iedere dag weer opnieuw. Als we het op eigen kracht gaan proberen, worden we doodmoe, maar als we er op uit gaan in God’s kracht, kunnen we bergen verzetten.

Waartoe? De Here wil ons voorzien van die bovennatuurlijke, explosieve kracht van de heilige Geest en Hij wil onze schuilplaats zijn. Zo’n burcht met van die dikke muren, waar het onmogelijk is voor de vijand om binnen te dringen. Het enige wat we behoeven te doen, is de stekker in het stopcontact om de kracht te ervaren en de burcht binnen te gaan. Effect gegarandeerd!

Gebed: Dank U wel, hemelse Vader dat U er altijd bent, dat U onze kracht en onze burcht bent. Geef mij ook vandaag weer die kracht en laat me bij U schuilen, zodat ik er deze dag weer tegenaan kan, in deze Uw kracht.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!

Klik op deze link om het te bestellen http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html, Of bestel het bij je plaatselijke christelijke boekhandel.

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.