Positie innemen

Leave a comment Standard

Positie innemen

Opfrisser met de 7 w’s
De God van de vrede zal Satan nu spoedig vertrappen en aan u onderwerpen. De genade van onze Heer Jezus zij met u. —Romeinen 16:20
Wie? De God van de vrede

Wat? Zal Satan vertrappen, vermorzelen
en aan ons onderwerpen.

Waar? Onder onze voeten, dus de Here God gaat ons daarvoor gebruiken

Waarom? Omdat satan een verslagen vijand is, we geven hem soms teveel macht, omdat we bang voor hem zijn, maar hij is overwonnen.

Wanneer? Spoedig, verwijst dit naar de eindtijd? Ja en nee, het is een proces, wat bij ons begint, door de kracht en autoriteit die wij in Jezus Naam bezitten, straks zal het worden afgemaakt

Waarvoor? Het is nog steeds oorlog, kijk maar om je heen, satan gaat rond als een briesende leeuw. Maar hij is ontwapend en openlijk ten toon gesteld. De wapens die hij heeft hebben wij hemzelf gegeven door onze angst en zonden.

Waartoe? Maar wanneer wij, individueel en als gemeente, onze positie innemen in de hemelse gewesten zullen wij hem onder onze voeten vertrappen. Hoe? Iedere keer als we iemand winnen voor Jezus, als er een zieke wordt genezen, iemand die gebonden is wordt bevrijd. Dan ontnemen we hem weer een stukje macht…. Kom aan. Neem je positie in!

Gebed: U heeft ons macht gegeven over de hele legermacht van de vijand en U zal hem vertrappen onder onze voeten. Ik wil mij beschikbaar stellen voor die strijd en mijn voeten schoeien met de bereidvaardigheid van het evangelie. Gebruik mij, Heer, hier ben ik

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!

Klik op deze link om het te bestellen http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html, Of bestel het bij je plaatselijke christelijke boekhandel.

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.