Gered om te redden

Leave a comment Standard

Gered om te redden!

Opfrisser met de 7 w’s
Dit alles is het werk van God. Hij heeft ons door Christus met zich verzoend en ons de verkondiging daarover toevertrouwd. Het is God die door Christus de wereld met zich heeft verzoend: hij heeft de wereld haar overtredingen niet aangerekend.2 Korintiers 5:18-19

Wie? De Here God, de Vader van de Here Jezus Christus èn van ons

Wat? Heeft ons door Christus met zich verzoend en ons de verkondiging daarover toevertrouwd

Waar? In de wereld om ons heen, in je gezin, op werk en school, in je straat, waar je ook maar mensen tegenkomt die nog niet gered zijn.

Waarom? We zijn gered om te redden, als wij het ze niet vertellen, wie dan wel? Het goede nieuws is dat er eeuwig leven is voor iedereen die zich tot God bekeert en Jezus aanneemt als Redder en Verlosser. En dat is geweldig nieuws.

Wanneer? Nu is het de tijd nog van de genade, de velen zijn wit, de oogst is groot, het zijn de arbeiders die het probleem zijn.

Waarvoor? Wanneer we er op uitgaan om deze boodschap aan de wereld te brengen, moeten we uit onze comfortzone komen en vertrouwen dat God ons beschermt en zegent. Wij hebben de bediening der verzoening en kunnen, in de kracht van de heilige Geest, mensen winnen voor Jezus. We moeten dan wel in actie komen en ons niet laten leiden door angst. Als we gehoorzaam zijn aan de Grote Opdracht, zal Hij voor ons zorgen

Waartoe? Regelmatig trainen wij mensen in Krachtevangelisatie en leren we hen mensen te winnen voor Jezus, op een eenvoudige, krachtige wijze, die meteen resultaat afgeeft. Dit jaar hebben d.m.v. onze bediening al zo’n 180 mensen een keuze gemaakt voor Jezus. A.s. Zaterdag doen we dat voor het eerst, met vertaling, in het Frans, in Brussel. Spannend, ja zeker, bibberende knieën? Reken maar, maar er gaan zielen worden gered, want we zijn gered om te redden!
Kijk op www.krachtevangelisatie.tk voor meer info

Gebed: Dank U wel, Vader, dat U het offer van Uw Zoon accepteerde en de weg vrij is, dank U, dat we de eer hebben om die geweldige boodschap uit te dragen. Ik wil U niet beschamen, Heer, ik wil redden wie er te redden valt! Dank U voor Uw heilige Geest, die mij daartoe in staat stelt.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!

Klik op deze link om het te bestellen http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html, Of bestel het bij je plaatselijke christelijke boekhandel.

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.