Het beste adviesbureau

Leave a comment Standard

Het best adviesbureau

Opfrisser met de 7 w’s
Ik geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust mijn oog.Psalmen 32:8

Wie? Ik, de HERE, de God die trouw en barmhartig is, de bron van alle wijsheid

Wat? Hij geeft inzicht en wijst je de weg die je moet gaan, Hij geeft raad

Waar? In je binnenkamer, tijdens je stille tijd , je intieme omgang met Hem. Dan spreekt Hij tot jou, in je gedachten en door Zijn Woord

Waarom? Hij is onze Vader, die het beste met Zijn kinderen voorheeft, Hij wil niet dat we domme dingen doen, daarom houdt Hij een oogje in het zeil

Wanneer? Hij is altijd bij ons, zeker als we luisteren naar Zijn stem en doen wat Hij zegt, dan zijn we onder Zijn bescherming.

Waarvoor? Misschien sta je vandaag wel voor een moeilijke beslissing, laat je dan adviseren door de beste Adviseur die er is. hij kent jou als geen ander en Hij heeft een geweldig plan met jouw leven. Voeg je in Zijn plan en het zal je goed gaan.

Waartoe? Leren luisteren naar God’s stem is iets wat we dagelijks moeten oefenen in deze hectische tijd, waar stilte haast niet meer te vinden is. Maar als we dat gaan verstaan èn er naar handelen komen we nooit bedrogen uit. Want Hij is altijd bij ons!

Gebed: Wat is het toch geweldig, Papa, dat U altijd bij me bent en dat U me van advies wil dienen in iedere moeilijke beslissing. Ik hou van U en geniet van Uw nabijheid.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Met dank aan www.dagelijkswoord.nl voor het verstrekken van de tekst

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!

Klik op deze link om het te bestellen http://vosvdleer.mijnbestseller.nl/magento/opfrisser-met-de-7-ws2.html, Of bestel het bij je plaatselijke christelijke boekhandel.

#opfrisser7wees

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.