radio uitzending

Leave a comment Standard

Morgenavond ben ik te gast bij Groot Nieuws Radio (1008AM) tussen 20 u en 22 u

Avondmelange is het live avondprogramma van Groot Nieuws Radio, te beluisteren via 1008AM of via www.grootnieuwsradio.nl. Het progamma is elke werkdag te horen van 20.00 tot 22.00 uur en is een sfeervolle melange van gezelligheid, diepgang en het gesprek van de dag. We laten de dag nog eens even rustig aan ons voorbij gaan en bespreken interessante onderwerpen met interessante gasten. Het motto is: Ontspan, geniet en laat je inspireren. We hebben de tijd! Het programma wordt gepresenteerd door Tim Hendriks (di en do) en Ronald Koops (ma, wo, vr). Zie ook: www.grootnieuwsradio.nl/avondmelange

Arie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.