Te wapen!

Leave a comment Standard

Opfrisser met de 7 w’s

Ontgiftig je ziel

Datum: 3 april

Titel: Te wapen!

Lezen: 2 Cor.10:1-6 en
Ef. 6:10-20

Tekst van vandaag:

2 Korinthe 10:4

De wapens van onze strijd zijn immers niet vleselijk, maar krachtig door God, tot afbraak van bolwerken.
Uit: Herziene Statenvertaling
© 2010 Stichting HSV

Wie? De wapens van onze strijd

Wat? Zijn niet vleselijk,maar geestelijk en krachtig door God

Waar? In de hemelse gewesten en in onze gedachten, waar de strijd meestal plaats vindt

Waarom? We zijn verwikkeld in een strijd, niet tegen vlees en bloed,maar tegen allerlei gespuis, die ons, op wat voor manier dan ook, van ons doel probeert af te houden

Wanneer? Wanneer niet? Maar wanneer je je gaat begeven in de dingen die te maken hebben met het koninkrijk en je wilt uitstrekken naar het dragen van vrucht, je de comfortzone wilt verlaten, gaat men zich roeren. Wordt dan niet bang, maar strijd!

Waarvoor? Onze tegenstander heeft niets tegen christenen die kerkje spelen en elkaar lekker kietelen, maar zodra we in actie gaan komen en doen waar we voor geroepen zijn, kan je tegenstand verwchten. De strijd vindt meestal plaats in je gedachten, maar we hebben wapens om die bolwerken te slechten.

Waartoe? Deze wapens kom je ook tegen in ons gratis boekje “Doeltreffend Bidden voor verloren mensen” waarin je ziet welke bolwerken mensen van de beslissende stap kunnen afhouden en hoe wij daar tegen kunnen strijden (Bij ons te bestellen) Maar ook in onze eigen gedachten kan deze strijd woeden. Wat is een bolwerk? Datgene wat jou er van weerhoudt om tot je doel, je bestemming, je roeping te komen.Als je nog niet weet wat het is, vraag het de heiige Geest en Hij zal het je openbaren.

Gebed: Ja heilige Geest, laat U mij zien waar er nog bolwerken in mijn denken zijn, die me van mijn roeping afhouden,zodat ik ze, in Uw kracht en met deze wapens kan opruimen, want ik wil tot mijn doel komen.

Arie de Paauw

Ook iedere dag de Opfrisser met de 7 W’s in je mailbox? Stuur een berichtje naar opfrisser.7wees en je wordt toegevoegd.

Bron: Www.youversion.com

Ook te lezen op www.Opfrisser.com en op Twitter @opfrisser7wees en in boekvorm!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.