Boekje

Comments 5 Standard

Ik denk erover om de serie ‘wie ik ben in Christus’ (bijna klaar) te gaan uitgeven.40 overdenkingen met de 7 w’s over dit onderwerp. Wat denken jullie?

Veel mensen worstelen met hun identiteit in Christus en het kan hen helpen om vanuit daar te leven

5 gedachtes over “Boekje

  1. Prima ! Dat je dagelijks in die hoedanigheid mag leven… dat vergeet je al gauw ! Dat boekje is daarom een aanwinst !!

  2. Ik vind de overdenkingen een geweldige aanwinst, maar lees nauwelijks vanuit een boekje. Daarom ben ik juist ontzettend blij met deze mail mogelijkheid, dat werkt voor mij het beste. Maar het lijkt me wel mooi als cadeau voor iemand als ik het zie liggen in een Evangelische boekhandel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.