Friesland

Leave a comment Standard

Wat een geweldige dag was het vandaag in Friesland. In totaal 52 mensen bij het onderwijs, met 4 teams, in 4 verschillende plaatsen de straat op. Buitenpost, Kollum, zwaagwesteinde en Surhuisterveen werden door ons en de Heer bezocht. Vele genezingen vonden plaats in alle vier de teams. Uiteraard weer vele beenverleningen, maar ook werden er ruggen genezen, verdwenen er her en der ontstekingen. Doofheid en hernia moesten wijken voor de machtigste naam op aarde. Natuurlijk was het ook de intocht van Sinterklaas, dus werden er op twee plaatsen Zwarte Pieten op de stoel gezet, Allen werden genezen door God. In totaal maakten 28 mensen een keuze voor Jezus!
’s Avonds nog een geweldige dienst net het Cruising for Jesus team in de GKV gemeente in buitenpost. Ook hier vond genezing en bevrijding plaats!

Al met al een geweldige dag.
opmerkelijk veel jeugd in de leeftijd 12-18, waar a.s. woensdag een avond wordt georganiseerd

M vr grArie de Paauw

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.