Terneuzen

Leave a comment Standard

Hieronder het verslag van Ferry van der Marel, die voor het eerst de training leidde:

Ferry van der Marel bijKrachtevangelisatie en Gloriestoel

Gisteren om 23:40 in Terneuzen ·Bewerkt

Het was een Krachtige dag vandaag in Terneuzen! Ik mocht voor het eerst onderwijs geven in Krachtevangelisatie en genezing. Het ging heel goed! Dank U Heilige Geest! Na het onderwijs wat broeders gedoopt in de Heilige Geest, voor elkaar gebeden voor beenlengteverschil en andere dingen en lekker gegeten! Daarna gingen we in twee groepen de straat op. We hadden vandaag een jonge broeder bij ons van 16 jaar die wonderen door zijn handen heen zag gebeuren! Een man genas van rugpijn, die hij had opgelopen door een auto ongeluk. Een andere man had last van zijn schouder en de pijn werd steeds minder. Een meisje haar rugpijn werd ook steeds minder. Vele benen kwamen weer gelijk! 18 Mensen maakten vandaag een keuze voor Jezus en verschillende mensen gaven hun gegevens en wilden contact houden! Het was een Heerlijke dag vandaag! Hallelujah!!!

M vr grArie en Margreet de Paauw
St. Arbeiders in de Oogst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.